Hány gombóc fagyit ettél ma?
Figyelt kérdés
Én 8-at, a férjem 15-öt. :)2015. máj. 8. 19:39
13/23 anonim válasza:
3-at egy olyan helyen, ami nem vett részt az "akció"-ban. Amúgy nem ehetek nagyon fagyit, gondoltam a mai napot könnyű ráfogni a bűnözésre. Semmi értelme nem volt. :)
14/23 anonim válasza:
Ma inkább sörsátor látott minket vendégül. Tegnap 3at...
15/23 A kérdező kommentje:
Tőlem mindenki zöldet kapott, sajnálom akit lepontozott valaki, pedig csak megmondta az igazat. :( Mindig ez van :(
2015. máj. 8. 21:36
16/23 anonim válasza:
2-t. De egyébként is terveztünk ma, szóval nem azért ettünk, mert szinte ingyér volt.
De "bírom" azt, hogy van aki csak azért veszi, mert olcsó. Nem is kell, de hát akcióós!
17/23 A kérdező kommentje:
Szerintem fagyit nem vesz valaki úgy, hogy nem is kell, a fagyi mindig kell. Mi gyakran fagyizunk, csak mivel most féláron volt, kétszer annyit ettünk. :) Mi 4 fagyizót teszteltünk le most, mert nem tudtuk melyik a jobb, mindenhol két gombócot ettem, mindenhol másmilyet. Érdekes élmény volt.
2015. máj. 9. 07:28
18/23 anonim válasza:
Mi a baràtommal kettő-kettőt, én egy ananàsz-csokti ő meg egy zöldalma-puncsot:D
19/23 anonim válasza:
Nem igaz, hogy a fagyi mindig kell, sok ember nem enne, ha fizetnének érte, akkor sem. Nagyon sokféle ember van. A szolidabbja egyszerűen nem eszik normál cukrot és tejet, még mustárt sem vesz, amiben cukor van. A durvábbak pedig kerülik a szénhidrátot és rá se néznek a répára, mert az már extrém cukros. A fagyi kerülése elég szolid. Lehet, hogy én már sosem fogok nem sajátot enni s jobb is így :) Nem vesztek vele semmit.
20/23 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értettem, hogy annak az embernek, aki megveszi, mindig kell, nem csak azért veszi mert olcsó. Nyilván akinek nem kell az nem veszi meg. :)
2015. máj. 9. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!