Babgulyáshoz milyen húst lehet használni?
Figyelt kérdés
Mármint, nem csülökből szeretném, de ezen kívűl mivel lehet ?
Lapocka ?
2015. máj. 6. 21:01
2/10 A kérdező kommentje:
Marhahús ?
2015. máj. 6. 21:36
4/10 anonim válasza:
Elvileg bármilyen füstölt hús megfelelö.
5/10 anonim válasza:
Pedig jól írja az első, a babgulyáshoz marhahús kell, legjobb hozzá a lábszár. Füstölt csülök, a csülkös bablevesbe kell. Próbáld ki nyugodtan, nagyon finom, tartalmas gulyás lesz. A legjobb nyílt tűzön bográcsban készíteni, de ha sietni kell, kuktában is jó lesz.
6/10 anonim válasza:
Minden gulyas nevu etel marhahusbol keszul ... azert gulyas a neve (marhacsorda=gulya)
... ha serteshusbol keszulne, akkor kondasnak kellene hivni, a baranybol keszultet juhasznak es igy tovabb
7/10 anonim válasza:
alapvetően marhahús, de én csináltam már sertéscombból vagy lapockából is. OK, nem autentikus, de azért finom lett. Csináltam belőle egy pörköltet és abból lett a babgulyás. De tényleg marhahús a tuti, vagy a füstölt csülök.
8/10 anonim válasza:
ha nem szereted a marhahust diszno belszinbol is igazan finoman el lehet kesziteni.
9/10 anonim válasza:
"diszno belszin" nem létezik, azt szüzpecsenyének hívják!
10/10 anonim válasza:
Disznó bélszín :)
Az eszem megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!