Ha 700 forintért rendelhetnél két adag ebédet, akkor ezt választanád vagy a főzést?
Főzni. Az az igazi! Mások által főzött ételt enni? Azt sem tudja az ember, miből van. Akár vakarhatja közben a seggét és nem mos kezet! Na ez undorító!
Otthon olcsóbban kijön az ember és saját ízlése szerint főz. Mindig arra van az embernek ideje, amire akar szakítani.
ha megbízol az ismerősödben, és tényleg féláron adja, akkor ki kell próbálni feltétlenül.
De minden ilyen féláras "szívességnek " ára van...
Ha nagyon nem lenne időm.
Volt olyan időszak, mikor minden nap reggel 5-kor keltem és este 5 után valamikor értem haza dögfáradtan, akkor jól jött volna ilyen lehetőség.
De amúgy szeretek főzni, meg ha magam főzök azt készítek, amihez épp kedvünk van, úgyhogy ha időm engedi, inkább főzök.
Viszont nagyon jó árban van, ha gondolod, próbáld ki, hátha bejön.
A főzést, az olcsóbb s ez nekem most szempont, valószínűleg jobban ízlik, a rendeltben közel sem bízom annyira, mint saját magamban (s az alapanyagokról legalább látom, hogy mik).
De legfőképpen elég nehéz húsmentes ketogén paleo (+zöldborsó) ebédet kapni, márpedig ha nem is mindig, de ezen a vonalon mozog az étrendem.
Főzni nem nagy ügy, ha épp nem akarok különösebb időt áldozni rá, megvagyok én rántottával is, teljesen kiváló étel és sose tudnám megunni.
48 éves vagyok, én már főztem eleget életemben. Mióta egyedül élek, nem főzök. Rendelek vagy útközben veszek kész ételt.
Azért az tény, hogy 700- ft-ból legfeljebb egy adag jön ki. Kettő már necces lehet.
Én 800-1000 körül szoktam rendelni, de az minimum elfogadható minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!