Dia-Wellness lisztek, megéri? (sima sütés-főzés)
Most akarom a családomat átnevelni a teljes kiőrlésű zablisztre, tönkölybúzalisztre.
Anyukám valószínűleg cukros, szóval kell váltani, de megéri ezeket a drága cuccokat venni? Ráadásul tök sok adalék van benne, amik nem tudom miért kellene bele: pálmaolaj, tejfehéje, étkezési sav: tejsav, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek, stb.
Ha nem ezeket a termékeket választom, akkor mit javasoljátok?
Ezeken gondolkozok: teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt, zabliszt, rozsliszt, hajdinaliszt…
Ha már drága cuccot veszek, az legalább legyen gluténmentes és egykomponensű :) A cukorbetegnek talán nem árt, ha nem is szénhidrátbomba... A zabliszt olcsó, a tönköly gluténos, de legalább kevésbé... Személy szerint magliszteket és magukat az olajos magvakat használom inkább, de ezekbe is belekötnek egyesek és egészen más állagú (de nekem teljesen jó) dolgok lesznek belőlük. Keverni is lehet a gluténmentest az olajos magvakkal, csináltam már zab-szezám és rizs-szezám kenyérféléket is.
Nem tudom a családod ízlését, én a teljes kiőrlésű dolgokat mindig szörnyen rossznak tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!