Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne a pizzát feldobni?

Hogyan lehetne a pizzát feldobni?

Figyelt kérdés
Sok pizzát eszem a húsos és a bolognai a kedvencem, de már egysíkúnak tűnik az íze, mit tegyek?
2015. ápr. 23. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sonka-gomba-kukorica,csirkemelles ananászos sajtos,lecsós kolbászos,szalámis erős csípős paprikával,mozzarella- paradicsom,vörösbabos marhadarálthús kukorica
2015. ápr. 23. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Nekem fontosa pizzában, hogy ne legyen túlrakva. Vékony tészta, de ne legyen száraz, és azon pár dolog.

Mi ha pizzát csinálunk akkor több kisebbet csinálunk és mindenki eszik amelyikböl akar.

Pl hawaii pizza mindig van. Van sima sajtos-sonkás(a gyerekek miatt). Ha több hozzá valót teszek rá akkor is keveset. Ha van rajta sajt és szalámi is akkor mindegyikböl annyit hogy a szétosztodjon. Nem rétegezem a hozzá valókat, pl egy réteg sonka aztán szalámi... az egy rossz izkavalkádot ad, és túl sok dolog lesz rajta.

A végén tegyél rá rukolasalátát. Mi csinálunk néha tojásost(a közepére ütünk egy tojást), de gomba, kukorica mindig valamelyikeken van. Aki szereti a hagymát abbol is tehet.

Bolognait soha nem csinálok, az nem pizza hanem tészta szósz. El sem tudom képzelni, hogy a bolognai mártás pizzán landoljon.

2015. ápr. 23. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
35%
Két kézzel megfogod, lendítesz egy nagyot és elengeded. Az ízén nem tudom mennyire segít, de fel lesz dobva.
2015. ápr. 23. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Ötéves a kisfiam, és szeret segíteni pizzasütés közben. Ő a virsliset szereti. Egy nagy gáztepsi alját szoktam beteríteni a tésztával, és jön ő is segíteni megrakni. A család a gazdag pizzákat szereti. Megkeni egy ecset segítségével paradicsomos pizzakrémmel. Aztán először virsli és kolbászkarikák. Aztán egy pár marék gyalult zöldség, valami salátamix. De került már rá bébirépa is. Vagy a hűtőben elfekvő felvágottak kockasajtok lettek feldarabolva. Esetleg maradék sülthús felkockázva. Néha egy kis fetát is potyogtat rá. Aztán egy kukorica konzervet bontok, és azt ráhinti. Végül reszelt sajttal beburkolja úgy, hogy ne látszódjon ki alóla semmi.


Mivel a pizzakrémet mi csináljuk, mindig egyedi. Általában paradicsomos, lehelletnyi oregánóval, friss bazsalikommal, csipetnyi cukorral, sóval, borssal. De volt már, hogy tejfölös kaprosra szavaztak többen az éhes szájak. Emiatt mindig más az ízvilág.

2015. ápr. 23. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!