Hogyan lehetne a pizzát feldobni?
Nekem fontosa pizzában, hogy ne legyen túlrakva. Vékony tészta, de ne legyen száraz, és azon pár dolog.
Mi ha pizzát csinálunk akkor több kisebbet csinálunk és mindenki eszik amelyikböl akar.
Pl hawaii pizza mindig van. Van sima sajtos-sonkás(a gyerekek miatt). Ha több hozzá valót teszek rá akkor is keveset. Ha van rajta sajt és szalámi is akkor mindegyikböl annyit hogy a szétosztodjon. Nem rétegezem a hozzá valókat, pl egy réteg sonka aztán szalámi... az egy rossz izkavalkádot ad, és túl sok dolog lesz rajta.
A végén tegyél rá rukolasalátát. Mi csinálunk néha tojásost(a közepére ütünk egy tojást), de gomba, kukorica mindig valamelyikeken van. Aki szereti a hagymát abbol is tehet.
Bolognait soha nem csinálok, az nem pizza hanem tészta szósz. El sem tudom képzelni, hogy a bolognai mártás pizzán landoljon.
Ötéves a kisfiam, és szeret segíteni pizzasütés közben. Ő a virsliset szereti. Egy nagy gáztepsi alját szoktam beteríteni a tésztával, és jön ő is segíteni megrakni. A család a gazdag pizzákat szereti. Megkeni egy ecset segítségével paradicsomos pizzakrémmel. Aztán először virsli és kolbászkarikák. Aztán egy pár marék gyalult zöldség, valami salátamix. De került már rá bébirépa is. Vagy a hűtőben elfekvő felvágottak kockasajtok lettek feldarabolva. Esetleg maradék sülthús felkockázva. Néha egy kis fetát is potyogtat rá. Aztán egy kukorica konzervet bontok, és azt ráhinti. Végül reszelt sajttal beburkolja úgy, hogy ne látszódjon ki alóla semmi.
Mivel a pizzakrémet mi csináljuk, mindig egyedi. Általában paradicsomos, lehelletnyi oregánóval, friss bazsalikommal, csipetnyi cukorral, sóval, borssal. De volt már, hogy tejfölös kaprosra szavaztak többen az éhes szájak. Emiatt mindig más az ízvilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!