Mitől finomabb sokkal a fagyasztott hasáb, mint amit én készítek otthol?
Figyelt kérdés
Sokkal finomabb és ropogósabb, nagyon szeretm, viszont amit én pucolok meg vágok fel, az nem annyira finom. Mi lehet a titka?2015. ápr. 22. 14:33
1/6 anonim válasza:
Semmivel sem jobb, csak te bszod el az otthonit. Ennyi.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem hinném. Ha más készíti, akkor sem ízlik.
2015. ápr. 22. 17:43
3/6 A kérdező kommentje:
És ha rendelek kaját, akkor ott is felismerem hogy melyik a fagyasztott és melyik a sima. Amúgy a sültkrumplit nem lehet elcseszni.
2015. ápr. 22. 17:44
4/6 anonim válasza:
A hasábburgonya (NEM hasáb!!, mert az más) akkor lesz olyan, mint a fagyasztott, ha feldarabolás után elöször legalább fél óráig hideg vízben ázik, utána lecsöpögteted, papírtörlön leszárítod, és utána forró olajban addig sütöd, amíg kérget kap, de még fehér marad. Ekkok laposan kiterítve ki kell hüteni, majd ezután újra nagyon forró olajban megfelelö színüre sütni.
A bolti fagyasztott ugyanis az elsö sütés után lesz fagyasztva (mellesleg ezt otthon is meg lehet tenni vele), ezért sül gyorsabban és lesz finomabb.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :)
2015. ápr. 22. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!