IviIvett kérdése:
Hol találok Topjoy-t Romániában?
Figyelt kérdés
Kérlek segitsetek!!! Az életem múlik rajta, mindenki erről beszél és én is meg akarom nézni mi van a kupak alatt!!! Ez nem vicc, halál komolyan gondolom!2015. ápr. 10. 12:57
1/5 bbnc223 válasza:
Hát ha mindent megtennél érte gyere Magyarországra és itt minden sarkon van amúgy ez egy magyar találmány úgyhogy csak itthon kapsz.
2/5 anonim válasza:
A Hell is magyar "találmány"...nem? A Boci csoki is... a Chocolips is...
3/5 A kérdező kommentje:
koszonom, csak na...azert az epp nem lehetseges :/ maskulonben mar mindet felvasaroltam volna belole :D
2015. ápr. 14. 21:59
4/5 anonim válasza:
Sepsiszentgyörgyön van az bíztos.:)
5/5 anonim válasza:
Hahaha vicces :D amugy van mindenhol, nalunk szilagyba is van, van topjoy is amiben magyarul vannak az uzenetek, es van a roman valtozat ami ugyan olyan csak nem topjoy van rairva hanem valami mas de nem jut eszembe nem igazan szoktam olyat venni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!