Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lidl-ről mi a véleményetek?

Lidl-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából jó.Vannak ott is olcsó jó termékek.Viszont én a Sparba szoktam menni,mert a sparos termékek(alaptermékek) is olcsók és jók(tejföl,tészta,stb.).
2015. ápr. 8. 23:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

a pékáru nagyon jó minőségű és bőven forgalmaz magyar termékeket is.

minőség általában jó, és a nemzetközi konyha termékeit is emberbaráti áron adja

2015. ápr. 8. 23:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy szoval kene fogalmazni: fasza

Jo arak. Jo termekek. :)

2015. ápr. 9. 00:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb.
2015. ápr. 9. 00:23
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Első: "Viszont én a Sparba szoktam menni,mert a sparos termékek(alaptermékek) is olcsók és jók(tejföl,tészta,stb.)."

Nem tudom hol laksz, de itt nagyon nem. Én nagyjából egyforma közel lakom egy Interspar és egy Lidlhöz, de szinte mindig a Lidlbe járok, mert jóval olcsóbb. A pékáru jóval olcsóbb, mint mondjuk az Intersparban, de nem túl finom. A gyümölcs ok. Hentesáru csak csomagolt van, eddig nem volt vele problémám. Viszont régebben hallottam olyat, hogy nagyon megalázták a női dolgozóikat, ha jól tudom meg is büntették őket. Ilyen módon viszont szinte az összes hipernek/szupernek vannak hibái szerintem.

2015. ápr. 9. 01:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb, jó árak, jó termékek, friss zöldség, sok minden megtalálható.
2015. ápr. 9. 07:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nem rossz, sok dolog nagyon olcsó,(és az ár ellenére kiváló minőségű) de vannak olyanok amiket onkább máshol veszek meg, mert rettenetesek (pl.: kenyérrel valakit megdobnék, ottmaradna)
2015. ápr. 9. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A konzerves halaikat nem szeretem, eddig egyik sem ízlett, viszont egy csomó termék jó és reális áron van. Ha nem a legolcsóbbakat veszed, akkor meg kimondottan jó minőségűek, pl ha kicsit drágább bort veszel, rögtön eléggé jót kapsz! Amúgy szeretem a magyar borokat, de nem vagyok elfogult, máshol is süt a nap bőven, máshol is lehet jó bort készíteni...

Meglehetősen versenyképes cuccokkal állnak elő és sokszor jó az ár/érték arányuk.

2015. ápr. 9. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokat javult a forgalmazott termékek minősége.

Mi leginkább tejet, tejfölt, mirelit zöldséget és tisztítószereket szoktunk ott venni. Néha egy-egy akciós növényt vagy ruhafélét. Most épp a vetőmagjaikat próbálgatom, a saláta mix meglepő lelkesedéssel nő :)

A zöldséges-gyümölcsös pultot viszont nagy ívben kerülöm, nem tudom más áruházakra mennyire jellemző, de felénk gyakran dohos az árujuk.

2015. ápr. 10. 10:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Finnországban élek, és itt is szinte csak a Lidl-ből vásárolok. Szerintem szinte minden nagyon jó.
2015. ápr. 11. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!