Olyan ételek érdekelnének, amik kibírnak egy hosszabb utat, és nem olyan könnyen romlandók mint például a tojás? (Bővebben lent)
A májkrém csak bontatlanul tartós, arra figyelj.
Szendvicseket úgy csináld hogy a zöldséget nem teszed bele hanem külön egy kis dobozba, pl a paradicsom nem áztatja el a zsemlét. Legtartósabb a kolbász, szalámi, szalonna.
Nem tudom létezik-e olyan főtt étel ami ennyit kibír és egyáltalán fogyasztható hidegen :/. Alapból a babos konzerveket mondanám, azok laktatóak, de ha nem tudod megmelegíteni szerintem felejtős.
Én első napra vinnék valami főttet (fasírt, rizibizi, bármi amit képes vagy hidegen megenni), nagyon esetleg második napra valami húsmenteset (nudli, palacsinta); utána már szendvics, péksüti, pogácsa, keksz, alma, amit kiegészítenék benzinkútnál vásárolt tejtermékekkel (nem írtad milyen ország, de általában joghurtot lehet kapni).
Én a zabos műzlit szoktam feleannyi vízbe áztatni 10 percre, 1 banánnal összekeverni és lepényeket sütni belőle a sütőben 8-10 perc alatt. Laktató, egészséges és sokáig eláll, mondjuk ez nem éppen ütésálló, de ha eltörik, akkor is meg lehet enni.
Az alma, a narancs is jó, nagyon jók a szárított gyümölcsök, és a különböző magvak, azok sokáig elállnak és egy csomó kalória van bennük, és a tápértékük is nagyon jó. Ha éhes vagy, megeszel egy kisebb zacskóval, és ellát egy csomó energiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!