Miért van az, hogy egyfolytában csak húst ennék nő
létemre?
Figyelt kérdés
Nem volt ez így régebben,de most nem tudom...tényleg húst hússal ennék...
Mi lehet ennek az oka? Jó ha engedek ennek a "csábításnak", vagy ez beteges és csak a baj lehet belőle?
21/L
2015. márc. 27. 14:50
1/10 Trafó1 válasza:
Szervezeted hiányol valamit amire szüksége van és a húsban megtalálható, hajótörötteken vették észre , hogy egy idő után a hal szemét és a máját részesítették előnyben a tengeren hánykolódva, a szervezetüknek a májban található dolgukra volt szüksége, lehet te is így vagy.
Mondjuk ez a csokira és egyéb nyalánkságra nem igaz, de pl sóra , vízre már igen
2015. márc. 27. 14:59
2/10 anonim válasza:
Igen, engedj a "csábításnak", a szervezet jelzi, hogy mire van szüksége, azt kell enni, nekem is van ilyen időszakom és van, hogy a húst nem kívánom.
2015. márc. 27. 15:04
3/10 anonim válasza:
Hallgass arra, amit a szervezeted kíván! Nyilván utána lesz egy időszak, amikor újra kevesebb húst fogsz enni. Látom a 2 évesemen, hogy egyik nap csak tejterméket eszik, másik nap csak paradicsomot vacsorázik vagy épp uborkát, van, hogy csak a húst eszi meg, vagy, hogy csak a köretet. Mikor mire van szüksége. Amúgy, az, hogy nő vagy, teljesen irreleváns, inkább számít a vércsoportod.
2015. márc. 27. 15:06
4/10 anonim válasza:
1. A nöknek semmivel sem kevesebb a fejhérjeigenyülk, mint a férfiaknak, illetve a férfiaknak sem kell több. Az hülyeség, hogy egy nönek nem kell hús/fehérje!!!!!
2. Ha húst kívánsz, akkor egyed, mert erre van szükséged. (Ha a kérdésedböl indulok ki, akkor eddig túl keveset ettélbelöle, mert az nem "nöhöz illö")
2015. márc. 27. 15:18
5/10 anonim válasza:
A száddal?
2015. márc. 27. 15:43
6/10 Andizsuzsi válasza:
Nő létedre? Miért, a nőknek honnan kellene fedezniük a fehérje szükségletüket szerinted?
2015. márc. 27. 16:14
7/10 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem...eddig is ettem, de most kimondottan csak azt ennék ami fura,mikor leülünk itthon enni és 2-3 x annyi húst eszem/ennék mint a barátom, és ez az amitől kicsit furán érzem magamat:S
2015. márc. 27. 16:17
8/10 anonim válasza:
Ne érezd magad furán, majd ha telítődsz, akkor már nem kívánod annyira.
2015. márc. 27. 16:25
9/10 anonim válasza:
Néha belőlem is kibújik a ragadozó, és csak húst ennék reggel délben este, akár magában is köret nélkül.
Aztán van , amikor elmúlik, és visszatérek a "normál" vegyes evéshez és akkor igyekszem is több zöldséget fogyasztani, így kb egyensúlyban vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!