4/10 anonim válasza:
Boci csoki!!!!
(bár régen ez is finomabb volt)
5/10 anonim válasza:
Sópelyhes fekete csokoládé, kb. évente kétszer eszem.
A kommerszeket megsem tudom enni, ehetetlenül édesek számomra.
6/10 anonim válasza:
Az egyik a Milky Way, mert olyan hihetetlenül puha, mintha a belsejében egy édes kis felhőcske lenne :))))
A másik pedig Hershey Reese's peanut butter cup, nem gondoltam volna, hogy a mogyoróvaj és a csoki ennyire passzol egymáshoz. Isteni. :)
7/10 anonim válasza:
Mindegy csak egész mogyorós legyen.
8/10 Gabi86 válasza:
Éb olyan vagyok mint a Gombócartúr(persze nem méretben).egyedül a gagyi kakaóbevónós csokikat nem szeretem(ilyenek pl az olcsóbb mikulás és nyuszi csokik stb)neked melyik a kedvenced?
9/10 anonim válasza:
A peanut butter cup tényleg kegyetlen finom.
Én szeretem még a Karl Fazer tejcsokikat, a Lindt piros csomagos csokigolyókat, a keserű cuccokat mondjuk citrommal vagy valami más kicsit savanykás dolgokkal... Imádom a csokit amúgy. :)
10/10 anonim válasza:
Epres és mogyorós milka
Snickers
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!