Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti szerintetek a Hell energy...

Ti szerintetek a Hell energy ital jó?

Figyelt kérdés

Esetleg milyen gyakran isztok,és melyik jobb?

Hozzátenném szerintem a Hell a legjobb!

Érdekességeket is mondhattok,pl:mely országokban forgalmazzák.

Köszi!

2015. márc. 24. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

zöld monster

a hell pont hogy gyatra miniőség

2015. márc. 24. 20:10
 2/7 A kérdező kommentje:

C,nem,nem a Hell a harmadik legjobb energia ital!!!!

Nézz utánna neten!:) Jó?

2015. márc. 24. 20:12
 3/7 anonim válasza:
100%
Én személy szerint ezeket szoktam venni Monster,Hell,Bomba a többi kissebb márkájú "noname" energiaitaloknak szerintem ugyanolyan az íze
2015. márc. 24. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a Hell gyorsan kifejti hatását, ha nem teli gyomorra iszom, tehát bevált ahhoz képest amilyen dizájner termék. A monster is jó, de azért luxus.
2015. márc. 24. 20:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Épp most olvastam egy kérdést "18 éven alulinak kiadják az energia italt?"miért ne adnák ki,nyugtassatok meg!én 14 vagyok és kiadták.
2015. márc. 24. 21:04
 6/7 anonim válasza:
100%
És miért van szükséged 14 évesen energia italra? Én évente kb. 5x szoktam energiaitalt inni amikor 8-9 órát kell egyhuzamban vezetnem és kezd lekapódni a szemem. Ja és csak 20 éves vagyok...
2015. márc. 27. 10:52
 7/7 anonim válasza:
Én suliba menet reggelente (nem mindig) szoktam venni Hell energia italt. 15 éves vagyok, és kiadták, nem is egyszer. Amúgy én a fornettibe szoktam venni xdd
2015. okt. 17. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!