A nyers répától tényleg bélférget kaphat az ember?
Köszönöm az építő hozzászólást. Ezzel az erőbefektetéssel akár a kérdés lényegi részére is válaszolhattál volna.
Jogos, de érts jól: túl kevés a gyomorsava ahhoz, hogy lebontsa.
A férgeket és a petéiket szabadszemmel is észre lehet venni,(ha vannak ilyenek egyáltalán, amik emberre károsak, és bélféregként élik az életüket tovább... ) ezért nem gondolnám, hogy azzal együtt elrágcsálnád mondjuk a répát.
Én még nem hallottam ilyen orvosi véleményt.
6-os
Ha ilyen nagyokos vagy, akár a kérdésre is válaszolhatnál, mert így nettó trollkodás, amit csinálsz.
Kérdezö biztos ezt akartad mondani:
Ha ilyen nagyokos vagy, akár a kérdésre is válaszolhatnál, mert így nettó trollkodás, amit csinálsz.
Gondolgozzál: a Tv orvos valószinüleg az átlag emberhez szól, akiknek nincs gyomorsavhiányuk, és mégis emlegeti a gyomorsavhiányt.
Hiszel egy ilyen orvosnak?
8-as
Köszi a választ.
Igazad van, én sem tartom valószínűnek a dolgot, csak mégis ott motoszkál bennem, hogy "mi van ha mégis?"
Egyébként azt mondta, hogy peték lehetnek a föld alatti növényekben, amit az ember megeszik. Erre kérdezték tőle, hogy a gyomorsav nem bontja-e le az ilyesmit. Erre ő azt mondta, hogy akinek túl kevés gyomorsavat termel a gyomra, annál fennáll a veszélye, hogy bélféreg legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!