Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tápszert meddig ette a babátok?

Tápszert meddig ette a babátok?

Figyelt kérdés
Az enyém 17 hónapos és néha már ellöki a cumisüveget ha meglátja a tápszert és mondja hogy 'nem'! A vizet viszont megissza (pár kortyot).
2015. márc. 18. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha már van elég foga, akkor tápszer helyett nyugodtan elkezdhetsz neki puhára főzött és kicsire vágott rendes ételt adni.

A tápszernek pont addig van értelme, mint a szoptatásnak, amíg képtelen szilárd ételt enni, utána felesleges.

2015. márc. 18. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugye nem azt akarod mondani, hogy eddig csak tápszert evett?
2015. márc. 18. 20:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Természetesen eszik az általam főzött ételből is és kap mellé tápszert is. De néha mint ha unná a tápszert. Pedig az van ráírva, hogy 3 éves korig javasolt 500 ml naponta, hogy meglegyen a megfelelő vitaminbevitel!
2015. márc. 19. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem már csak akkor adj neki, ha kéri. Én így csinálom, szerintem nem sok mindenkinek iszik meg fél litert a babája.
2015. márc. 19. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Mármint ennyi idősen.
2015. márc. 19. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!