Hány decis egy kis dobozos tejföl?
Az utolsó figyelmes hozzászólónak üzenném, hogy ez aztán tényleg nem egy hosszú és bonyolultan megfogalmazott kérdés. Három rövid mondat az egész. De részletezem: azt szeretné tudni a kérdező, hogy pontosan mekkora mennyiség egy kis dobozos tejföl Magyarországon. Ugyanis ő külföldön van. Valószínűsíthetem, hogy ott nincs kis és nagy dobozos tejföl, mint ott, ahol a recept kelt. (Már annak is örülhet, hogy tejfölt kap, mert azért az annyira nem hétköznapi dolog külföldön, mint Magyarországon, legalábbis a legtöbb országban nem.)
Nem hülye, nem leolvasni nem tudja a kis dobozról, hanem nincs kis doboz, amiről leolvashatná.
A kérdezőnek: én is 175 grammra emlékszem, de pontosan nem tudom neked most leellenőrizni, mert én is külföldön élek.
az utolsó válaszolónak teljesen igaza van, a danone tejföl legalábbis 175 gr, itt van a kezemben meg egyébként is jo volt a megallapítása az utolsó előttivel kapcsolatban, ami azóta eltunt.
a haszontalanokat mar törlik is? így a hozzafűzések teljesen értelmetlenek lesznek.
Nem törölnek, most nézem, hogy ott van a kérdés alatt, jelölni kell, ha a nem hasznosnak ítélt válaszokat is szeretnéd látni.
Most néztem meg, így már az utolsó előtti válasznak értem a lényegét, de úgy semmi alapja nem volt, hogy eltűntek az előtte lévő válaszok. Ez így nem jó.
Hihetetlen, hogy ez az egyszerű kérdés is "vitát" generált!!!
Köszi a válaszokat.
A süti jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!