Debrecenben valami viszonylag olcsó hely?
Olcsót nem igazán legfeljebb jót.
Amennyire én tudom, megközelítőleg mindegyik hasonló árakkal dolgozik.
Talán a Debreceni Egyetem teniszpálya melletti söröző. Soha nem próbáltam ki, nem is nagyon szimpi a belső tér, de a forrócsikijuk állítólag jó és olcsó.
A Nagytemplom melletti Mozartban viszont aranylemezekkel díszített forrócsokit is lehet kapni.
A Battyányi utca teaháza hangulatosnak tűnik de soha se próbáltam. Régóta el szeretnék oda menni.
Aztán ott van a [link]
Rendszerint ide járok. Van egy kézzel hajtogatott teaviráguk is. Ha beleteszed a forróvízbe kinyílik.
A nagy Alexandra könyváruház emeletén is van egy forrócsokis. Van aki szereti, nekem nem jött be.
Az Apollo mozitól nem messze szintén van egy jó forrócsokizó. Mostanában a kiszolgálás nem olyan jó mint régebben, de azért nem rosz.
150 forintért nagyon jó melegszenvicset árúlnak. Egy halom finom olvasztott sajtal. Oh! :-)
Szóval ha szeretnél finomat és jó áron akkor a legjobb ha otthon elkészíted.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni. Ha mást nem, hogy hova ne menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!