Melyik az a pia, amitől legkevésbé leszel szagos?
Buli előtt szoktunk iszogatni, meg persze közben is, voltak ismerősök akik megjegyezték, hogy nagyon borszaggal vagyunk, vagy cefreszagotok van. Pedig még le is zuhanyoztunk mind, miután ittuk, én még fogat is mostam, és rám is mondták.
Tehát a kérdés adott. Bármit leírhattok, lehetőleg ne legyen csillagászati áron. Hubertust szeretjük, Jager is jöhet, a bor felejtős számomra, mert tényleg irtó büdös. Szoktak néha haverjaim inni kis felest üvegből, nem tudom mi a neve, mi ampullának hívjuk. Szerintem ez is büdös, meg úgy az összes pálesz. Akkor mi legyen? Rágót is mindig veszünk, de mindig érzik egy kicsit. Tehát?
Vodka.
Mellesleg a profi alkeszok tampont áztatnak piába és azt dugják popiba/punciba! Még a szonda sem mutatja!
Csak kis jókedvhez kell, nem vagyunk alkeszok.
Vodkát mivel kísérjük? Ahogy belegondolok, tényleg nem szoktam azt érezni.
Az öregek mindig a Sósborszeszt más néven Dianat isszák, mert azt nem érzik a családtagok rajtuk. De komolyan. Annál szagtalanabb nincs.
Amúgy sajnos (vagy nem) amíg ki nem ürül a szervezetedből a pia addig érezni lehet. Azon semmi nem segít, sem a mosdás, sem a fogmosás. Mert nem rajtad van, hanem benned a pórusaidban és onnan párolog ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!