Sürgős! Budapesten hol van ilyen beülős sütizős hely, ahol órákig lehet ücsörögni és laktózmenteseket is készítenek?
Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 16:32
1/5 A kérdező kommentje:
Tehát úgy értem, hogy nagyobb hely legyen, akár kávézó is, de ne csak 3 asztal legyen, ahol csak megeszed és kész.
2015. márc. 6. 16:34
2/5 anonim válasza:
Laktózmenteset csak nagyobb helyeken fogsz kapni, pl. costa, california coffee , stb.
3/5 anonim válasza:
újpest adretti nagyon jó hely én is laktózérzékeny vagyok ott készitenek nagyon sok laktózmentes dolgot én nem méreg drága mint máshol ők felvállalják azt, hogy minden terméken 5ft haszon van más helyen kiváncsi lennék mennyit tesznek rá
4/5 anonim válasza:
Napfényes étterem Rózsa utca 39 . természetes anyagokkal dolgoznak és különlegességeket készítenek .
5/5 A kérdező kommentje:
Végül a californiában voltam, de nem tetszett. :S
Köszönöm mindenki válaszát! Megnézem a többi helyet is.
2015. márc. 6. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!