Nataliaivanovics kérdése:
Tudnátok nekem olyan fagylalt receptet linkelni, ami kifogástalanul olyan, akár a cukrászdában?
Figyelt kérdés
Ugyan olyan lágy állagú fagylaltra gondoltam, mint a fagyizóban, nem a kemény, jégkrémes verzióra.2015. febr. 20. 20:55
1/4 anonim válasza:
A legjobb recept sem ér semmiz, ha nincs meg hozzá a technológia. És otthon nyilván nincs milliós ipari fagylaltgéped. De azért sok szerencsét.
2/4 anonim válasza:
Nem midegy melyik cukrászda.. Főzött fagyit kell készíteni, minden cukinak más a receptje...nem adják ki
3/4 anonim válasza:
Általában fontos az is, hogy hogyan van lefagyasztva, meg hogy mennyi vizet tartalmaz. Ugyanis ha lassan fagyasztod le, akkor nagyobb kristályok tudnak képződni, gyorsabb fagyasztásnál nem tudnak kialakulni olyan nagy jégkristályok, így krémesebb lesz. Egyszer ettem folyékony nitrogénnel fagyasztottat, annál krémesebb nincs, pillanatok alatt fagyott meg a -210°C-os folyadéktól.
4/4 anonim válasza:
2. Vagyok.. Az eszközöket nem is említve
Nezted már menő fgyizóban a hűtő hőmérsékletét?
Ne m -18, mint az otthoni fagyasztó, jőval hidegebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!