Van olyan állami konyha (kórházi, iskolai, közétkeztetési. Stb. ) ahol nem lopnak a konyhai dolgozók?
Hát ilyen gazdasági helyzetben?...
amúgy nem helyes, DE ugyanúgy máshol is lopnak, csak azt befolyásos emberek intézik, nem kicsiben, hanem nagyban.
nekem van konyhán dolg. rokonom, olyan kicsi a fizetése, hogy nevetséges és ő viszi a felelősséget kb 1000 ember étkeztetéséért, ha valaki esetleg beteg lenne őt vennék elő.
ja és az dobja az első követ a másikra aki makulátlan.
bocsi, hogy elfogult vagyok, de én látom ennek a szakmának a nehéz oldalát is.
nem sok sikerélménye van annak aki ezt a munkát végzi.
kritizálják a menüt, de érdekes lenne ha egy szájíze lenne 1000 embernek, nem beszélve arról, hogy a gyerekeknek más van előírva.
mennyi édesség lehet egy héten, még a színeknek is "harmonizálni" kell.
ha a leves piros a második nem lehet olyan...
én nem sajnálom tőlük.
Szerintem nincs, de én sem sajnálom tőlük. Nekünk van egy kis pékségünk a dolgozók lopják a lisztet, cukrot stb, de mi tuidjuk, nem basztatjuk érte, de legalább nem a pénzt viszik. De lehet, hogy azt is lopja, csak nem tudunk róla.
Ez sok helyen bele van kalkulálva a fizetésbe. Munkáltatók sem hülyék, hogy nem veszik észre csak nem szólnak érte.
Szerintem sincs, de én sem sajnálom tőlük. Ahogy valamelyik előttem szóló is írta, ezek az emberek annyira keveset keresnek, hogy ha nem lopnának, éhen is halna otthon a család.
Persze, van, ahol már annyira pofátlanul csinálják, hogy az vérlázító. Pl. ismerősöm óvónő. A reggelire kapott kakaó töredékét adják a gyerekeknek, a többit üres üdítős üvegekben szétosztják egymás között a konyhásokkal. Vagy: a menüben ki van írva az uzsonnához a paradicsom vagy paprika (1 vékony szeletke, de akkor is járna!), ugyanakkor semmit sem látnak belőle a kicsik. A kiírt húsadag felét adják ki a tányérra, a többit akár már nyersen elteszik maguknak a konyhán. Amíg ennyire keveset keresnek, addig nem is lehet ezellen tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!