Milyen könnyű, de energiadús ételek vannak, motorversenyző vagyok és kéne az energia versenyre?
Figyelt kérdés
Valami könnyű, egyszerű ételre gondolok amit még akkor is betudok nyomni ha tele vagyok adrenalinnal izgalommal:)2010. febr. 10. 19:55
1/8 anonim válasza:
hát pl egy jó vaskos csokiszelet vagy egy tábla csoki.az más dolog hogy baromi káros de energiadús.
2/8 anonim válasza:
Mazsola, banán, szőlőcukor, csokik.
3/8 A kérdező kommentje:
kössz a választ látszik mennyire nem vagyok ebbe a témába otthon csoki.. az életbe nem jutott volna eszembe, de jó!
2010. febr. 10. 22:20
4/8 anonim válasza:
1 tubus sűrített tej (h szereted) :)
5/8 anonim válasza:
fúúúj sűrített tej áááá
kiskoromban sem szerettem
rakj a sisakodba szívószálat azt pedig a ruhád alatt a mellkasodra rögzített zacskóba tedd amiben energiaital van :)
mondjuk én azt sem szeretem...
még dobhatsz bele pár szem szőlőcukrot, hogy üssön , csak ki ne vonjanak doppingolásért! :)
sok sikert
ja, meg azt elfelejtettem egy katétert is vihetsz magaddal ezekután.. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Nem iszunk semmiféle energiaitalt, koffein tartalmú cuccost mer behugyozunk tőle XD
2010. febr. 11. 12:27
7/8 anonim válasza:
egy olyan agyonmézezett müzliszelet is jó
vagy tejkaramella
8/8 anonim válasza:
Rizses hús nagyon jó, főleg csirkehússal. Megvan a kellő fehérje és szénhidrát anyagod. Energiadús és tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!