Mit szoktatok csinálni szabadidőtökben? Milyen gyakran jártok kávézóba?
Én múltkor olyan jó kávézós-sütizős beszélgetést csináltam a barátnőmmel, hogy megbeszéltük hogy ezentúl havonta egyszer beülünk valahova :)
26/L
Köszönöm mindenkinek! Nyomtam a zöldet!
Én nagyon szeretek szaunázni,sétálni,autózni,beülni egy étterembe vagy kávézóba és elbambulva figyelni az ablakon keresztól az embereket és az autókat az útcán, élvezni egy jó kávé zamatát és ízét egy finom sütemény társaságában.
Hetvegente gyakran talalkozunk a baratnoimmel, ilyenkor setalgatunk, vasarolgatunk, nezeodunk a belvarosban. Sokszor (oke, mindig) elcsabulunk beulunk a Starbucksba vagy Costaba. Imadunk uldogelni egy latte tarsasagaban, pletykalni es
megbeszelni az elet nagy dolgait. :)
Ezenkivul rendszeresen csapunk szepitkezos csajos napokat, ilyenkor irany a szepsegszalon es vagy fodrasz, vagy masszazs vagy manikur vagy kozmetikus. Kinek mi:)
Ha egyedul vagyok akkor internet, magazinok, arcpakolas. Szoliba nem jarok, szaunazni edzes utan szoktam, mert helyben van.:) Kulon csak szaunazni nem jarok. Bevallom ahhoz lusta vagyok.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!