Ti vennétek ilyen vattacukrot? Láttatok már egyáltalán ilyet?
Figyelt kérdés
Kár, hogy Kínában van... :)
https://www.youtube.com/watch?v=ENmU_MLWy7E
Ha lenne itt is, akkor szerintetek lenne iránta kereslet - pl. turisztikai szempontból forgalmas helyen?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre...:)
2015. jan. 30. 15:35
1/5 anonim válasza:
Én vennék. Szerintem lenne is rá kereslet, mert egyedi. Legalábbis ilyet én még itthon nem láttam sehol. Több ízű is, szóval nálam nyerő lenne :D
2/5 anonim válasza:
Nem vennék,de már láttam,és van hasonló ezer videó.Olvass utána a sima vattacukorkészítésnek,mert ezer buktatója van,nem csak tekerem a pálcikát aztán megy rá a cukor,hű de jó,aztán jól megszedtem magam lóvéval sztori.
3/5 anonim válasza:
Nagyon jól néz ki, biztos kipróbálnánk a picikkel, de csak egyszer, mert amúgy "tömény" cukor. De az alakján kívül egyáltalán nem más, mint a hagyományos vattacukor.
4/5 A kérdező kommentje:
Itt a videon tenyleg hatalmas adag, de egy normal meretuhoz nem kell kb 2 kanalnal tobb cukor. Edesseggel, uditokkel siman bevisz az ember ennyit - csak ott nem gondolunk annyira bele...:-) Igazabol a meretehez kepest nem annyi a cukortartalma, mint amennyivel az ember eloszor asszocial...
Persze, tisztaban vagyok a buktatokkal - valoszinuleg eppen ezert nem all minden sarkon ilyen... ;-)
2015. jan. 30. 16:42
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy vennek. Altalaban ilyet nem egyedul eszik meg az ember, es nem is mindennap. Szerintem nem csak kinaban van ilyen egyebkent. Es persze, hogy lenne. Figyelemfelkelto, jopofa, szines es edesseg. Gondolj a virag alaku fagyira olyan van bpen is es az is csak alakjaban kulonbozik a szokvanyos fagyitol, de arra a tobbszorose..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!