Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Budapesten egy jó rámen?

Budapesten egy jó rámen?

Figyelt kérdés
Merre lehet kapni? Lehetőleg a Nyugati közelében valahol, ha van ilyen hely

2015. jan. 29. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Kazinczy utca 9., Ramenka nevű hely, szemben a Szimplával. Épp ma ettem ott, istenien főznek. Megtiszteltetés, hogy elsőként írhattam ezt a helyet :D
2015. jan. 29. 21:10
 2/6 anonim válasza:

Momotaro Ramen. A Kossuth tértől nem messze van, szerintem nagyon jól főznek.

[link]

2015. jan. 29. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyébként még annyit, hogy van kínai származású ismerősöm, és ő esküszik arra, hogy a legjobb, legautentikusabb kínai kajákat egy külvárosi kínai negyedben lehet enni. Nem tudom, ez pontosan hol van, ha utánanézel, biztos megtalálod. Azt tudom, hogy Pesten valahol nagyon kinn asszem az Ázsia Center környékén van ez a negyed, ahol nincsenek is magyar étlapok:D
2015. jan. 29. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:
tegnap 23:29-es. Remélem, nem zavar, hogy a rámen NEM KÍNAI, hanem JAPÁN étel !!!!!!!
2015. jan. 30. 08:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hm. Ahhoz képest én a hongkongi repülőtéren ettem először... De ha te mondod, elhiszem.
2015. jan. 30. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
elvileg Kínából származik az étel :) a története elolvasható a neten, de netpincéren vagy wolt-on meg tudod nézni az ázsiai, japán éttermeket, hol kapható. nem tudom melyik eredetibb, japánban még nem ettem :)
2019. nov. 25. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!