Melyik a legfinomabb csokoládé a világon?
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 19:00
11/18 anonim válasza:
orosz csokik nagyon finomak
nekem a kedvencem táblás csokiból: gabonapehely-méz-tojáslikőr és kívül tejcsoki
illetve a trüffel :)
13/18 anonim válasza:
Huh, hát én nagy édesség, főleg csokifüggő vagyok, tehát kevés csoki van, amit nem szeretek. De mégis a legnagyobb kedvenceim: epres Milka, málnás Cote dore, illetve a legtöbb aminek magas a kakaó tartalma.
14/18 anonim válasza:
Nálunk az epres milka a nyerő.Abból is a 300 g-os változat. :)
15/18 anonim válasza:
Jósok százalékos létcsokik a legjobbak:)
Málnás Tibi étcsoki
epres milka
Kávés Merci csoki
Túrórudi
Kindermaxiking
Schokobananen
16/18 anonim válasza:
Jégcsokkii hmmm..nem vagyok egy csokis de ezt imádom ez az 1 amit megeszek:P
17/18 anonim válasza:
ó hát én is jégcsokit emelném ki,mint egy előző -egyébként kitűnő ízléssel rendelkező megnyilvánuló-fergeteges ahogy olvad evés közben,nyammmm:-))
+Anthon Berg csokoládék,különböző töltelékekkel,pl.muskotályos,epres,szilvás(abszolút kedvencem a szilvás).......belül fiiiinom,szinte folyós marcipánnal,tallér alakjuk van,és minden egyes szem külön van csomagolva.Egy dobozban 10 tallér van,és kb.1000-1500 HUF.Elképesztő finom!
+svájci,belga,és német csokoládék......
18/18 anonim válasza:
Ha még aktuális a kérdés, szerintem a jégcsoki nagyon fincsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!