Ti mit csináltok a hatalmas adag töltött káposztával ilyen melegben?
Figyelt kérdés
Mert ugye az erkélyen túl meleg van, hogy oda rakja ki az ember, a hűtőbe nem fér be egyben, ha szét szedi az ember kis lábasokba, akkor meg nem tud összeérni. Márpedig az úgy finom, ha összeérik. Részemről tanácstalan vagyok. Ti mit csináltok? Ja, és mikor főzitek meg?2014. dec. 20. 14:16
11/13 anonim válasza:
Minek annyit csinálni amit biztosan nem fogtok megenni? Kétszer nem lehet pl főzni? Csak kérdezem...
12/13 anonim válasza:
#11: az igazán jó töltött káposzta egyik titka a nagy mennyiség. Én is telifőzök egy 20 literes fazekat, és amikor esszük, minden nap az egészet melegítem. Ha fagyasztok belőle, azt csak a második melegítés után teszem.
13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez is az az étel, ami nagy mennyiségben főzve finom.
Nem írtam, hogy nem tudjuk megenni amit megfőzök, de természetesen ebből nem egy evésnyit szokott készíteni az ember.
Köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 23. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!