Mennyire érné meg megvenni ezt a teaválogatást?
A tecskóban találtam rá. Greenfield teaválogatás. 30 különböző teafajtát tartalmaz, összesen 120 db filtert. Őszintén szólva nagyon szeretném végigkóstolni ezt a válogatást de visszatart az, hogy nagyon skót vagyok (2500 Ft)
Ezen az oldalon is megtalálható.
Szerintetek megvegyem?
A fenébe, ez most nekem is nagyon megtetszett, de én is sajnálom azt a 2500 forintot.
De ha belegondolsz, akkor jó sok teafajtat kapsz cserébe, meg ez tuti elég vagy két hónapra, de valszeg tovább is. Ráadásul itt a karácsony, és ha erre vágysz, akkor igazán megveheted magadnak! (ezzel most magamat is gyozkodom :'D)
A tacskoban mennyibe kerül egyebkent?
Hát ezen nincs mit gondolkodni ha szereted az olcsó, rossz teát. 2500 ft nem pénz, nagyon olcsó ennyi filterért.
Más kérdés, hogy ennyi pénzért inkább vennék 2 csomag szálas teát, amiben jelent is valamit az, hogy épp darjeeling vagy sencha, mert a filteresből egykutya az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!