Mit utáltok "mármint kajába"!?
Figyelt kérdés
Ez csupán csak kíváncsiság én utálom a babfőzeléket és a tökfőzeléket ja meg a halat a halak közül is csak a hekket szeretem ! :D na és ti ?2010. jan. 31. 09:04
11/23 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat !
2010. jan. 31. 09:28
14/23 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2010. jan. 31. 09:56
15/23 anonim válasza:
Mindenféle belsőség a májat kivéve. Tengeri herkentyűk (halat, rákot megeszem), minden zsíros hús, és spenót-sóska. =)
16/23 anonim válasza:
Mit utálok " mármint kajába "? mit? tenni?? a mézet...egy kajába se tenném bele vagy a hagymát.
Jo tudom, hogy sokban van és észre se veszem, de nem ezen volt a hangsúly. Csak hogy m,agyarosabban is meglehetne kérdezni
17/23 anonim válasza:
Ui: jelige: hülye kérdés, hülye válaszok :D
20/23 anonim válasza:
Egy dolgot utálok, ez a finomfőzelék, nem is tudom miért hívják így?! Még nem találkoztam olyannal aki ezt szerette volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!