Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legfinoma...

Szerintetek melyik a legfinomabb csoki? Melyik a kedvencetek?

Figyelt kérdés

2014. nov. 25. 15:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
Minden, amit Gombóc Artúr is szeretett:)Amúgy, Milka, Toblerone
2014. nov. 25. 19:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én élek, itt olcsón lehet Karl Fazer csokit venni, főleg ünnepek környékén. Azt hiszem, hogy finn gyártmány, de tejcsokik közül nekem az nyerő. Amúgy én nagyon csokis vagyok, szóval a legtöbb fajtát szeretem. Pl. vannak a Lindtnek azok a kis golyó formájú, krémmel töltött, piros csomagos csokijai... A furcsa ízesítésűek is jöhetnek. Nem rég ettem pl. valami hely kézműves keserűt, amiben aszalt eper és kandírozott gyömbér darabok voltak. Baromi jó volt. Aztán szintén Lindtből most kóstoltam a "Hello, my name is strawberry cheesecake" nevűt, az is jó volt. Ugyan ebből a sorozatból a sós karamellásat is szeretném kibróbálni, mert minden, ami karamellás jöhet. :D
2014. nov. 26. 01:47
 13/20 anonim válasza:
100%
Nekem Mars és sport csoki.
2014. nov. 26. 15:38
 14/20 anonim válasza:
100%
Kinder, Boci kekszes barackos. És neked, kérdező?
2014. nov. 26. 19:25
 15/20 A kérdező kommentje:
Én nem nagyon szeretem az édes dolgokat, a csokik terén is elég válogatós vagyok. Éppen ezért nagyon ritkán szoktam venni. Az étcsoki az egyetlen, amire azt mondom, hogy szívesen megeszem, a 80% feletti kakaótartalmúakat szoktam venni. Szeretem például a Lindt étcsokikat, de nyáron kaptam Horvátországból kézzel készített étcsokit, amiben fügedarabok voltak, nagyonnagyon finom volt. Mivel a különleges, drágább csokikat eszem meg leginkább, ezért megkaptam, hogy sznob vagyok. Szerintetek?
2014. nov. 26. 19:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

- Milka - mazsis-mogyis (vagy egészmogyis)

- natúr túró rudi meg karamellás guru

- maxi king

- mandulás-marcipános Schogetten

Meg kb. az összes :D

2014. nov. 26. 20:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Kinder, Milka és Boci csokik a legfinomabb csokik!
2014. nov. 27. 00:19
 18/20 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a sznobság nem ott kezdődik, hogy csak bizonyos fajta csokit szeretsz. Ha nem kezdesz fujjogni mások csokijára, nem vagy lekezelő, nem háborogsz, hogy ehhhh, úr isten, mások mit esznek ezen???, akkor nincs gond.
2014. nov. 27. 02:16
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A Szilvás Stühmer és a Kinder Country. Rajtuk kívül a jó minőségű étcsokikat szeretem nagyon.
2014. nov. 27. 13:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Mostanában, az olcsó Lidl-s Milk Chocolate-t szoktam enni. Szerintem nagyon finom.
2022. jún. 29. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!