Ki szedett idén már kökényt? Merre tudnék szedni?
Nem, ez "Paskom", és a vasútállomástól kb. 8 km, errefelé minden falu környékén van páskom, paskom, vagy páskum ki hogy nevezi. Ami egyébként legelőt vagy zsombékos helyet jelent.
A Páskom tanösvény ide 100 km.
Persze nem írtad, hogy merre laksz, ezért én se tartottam fontosnak a helyet.
:D
Budapesten lakom.
Szóval hol is kell keressem?
És Nálatok idén érett kökény?
Köszi
Hahoooo,merre van az a kokenyes paskom,ahol iden termettek is a bokrok?
Lecci lecci ird meg.
Koszi
Ha nincs tul sok onbizalmad,akkor ideje elkezdened epitgetni...ostoban feltett kerdesre ne csodalkozz ha ostoba valaszt kapsz...minden rajtad mulik,az onbizalomhianyodrol is te tehetsz,de szivesen segitek a kerdesben.
Ha kokenyt akarsz szedni,ahhoz kokenyes kell ez eddig jo.A gond csak az hogy a kokeny termeszetes kozege telepuleseken kivulre esik.
Lehetseges fellelheto helyek:-mezogazdasag alatt levo muvelesi teruletek szegelykornyezeteben.
-Kozigazgatasi utak kozeleben
-vadon,illetve muveles alol kivont teruleteken.
Tehat ha valaki meg tudna is olyan kokenyest amit erdemesnek tart hogy megosszon veled,akkor sem tudna megadni a pontos helyet a cserjesnek,hacsak nem tudja a hely foldrajzi szamat ,illetve utanna te nem mesz be a foldmuvelesugyi hivatalba kikerni azt...ez igy veszett fejsze nyele.....szoval "a Heher Paliba foldje vegen,tudod a Sajoszentpeteri vadasz,akinek kek traktorja van"..valasz nem igazan segitene neked.
De hogyha meg a FM hivatalba is kepes lennel bemenni ezert,akkor sincs nagy eselye hogy valaki tudna hiteles foldrajzi szamot adni csak ugy hasbol,nem beszelve arrol hogy ha nem vagy helyi,eselye sincs meg ennyi segitseggel sem megtalalni a helyet,mert a foldutak is gyakran valtoznak..
Aztan.Magyarorszagon merre keresel?Vagy a vilagon barhol megfelel?Mert oshonos a draga szivem Europaban,az Egyesult Kiralysagban Irorszagot kiveve,a Skandinavok keleti reszen,meg Iranban is.Nem beszelve E-Afrikarol.Szoval a kerdes hogy ugy mondjam elegge tag.
Nem hiszem hogy 200km-re pesttol akarsz kokenyt szedni,mert azt a helyet amit megadtam,valos.De London kulso peremen is lattam mar Dover fele...
De ha meg mindig az a legkezenfekvobb neked hogy itt tedd fel a kerdesedet,legalabb szukitsd le a helyet ember!!
Az onbizalomhianyod meg ilyen hulyesegek okozzak mint amilyen ez a kerdes...
Erre a kerdesedre a valasz 'en szedtem mar iden kokenyt'.......'A kokenyesben tudnal szedni'...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!