Melyik energia ital a kedvenced?
Spar-Budget Energy Cola. :D
bárki bármit mond, szeretem ezt az édeskés, majdnem-kólaízű nemkólát. hidegen, persze.
és van egy alma-körtés mostanában, azt hiszem, Watt. azt is szeretem. a Tesco-ban szoktam látni a tenyérmintásat, abból a sárga (almás) ízlett.
évekkel ezelőtt a Cocaine nevű csípős energiaitalt szoktuk elosztani a haverokkal. amikor a számban tartottam a kortyot, édes málnához hasonló íze volt, aztán mikor lenyeltem, jó durván csípett. akkor az volt az egyik nagy kedvenc. (és muszáj volt elosztani egymás között, mert brutális koffeintartalma volt a többihez képest.)
"Hell. Ár-érték arányban a legjobb"
Ez igaz, de amúgy a Monster se rossz, mert az fél liter, arányaiban az se drága, és pl a rechab, vagy a sima elég jó.
"Spar-Budget Energy Cola. :D
bárki bármit mond, szeretem ezt az édeskés, majdnem-kólaízű nemkólát. hidegen, persze. "
Drága testvérem :D Én is S-Budgetet iszom, csak a sima cukor mentes, tutti-frutti ízűt. Pont ugyan olyan az íze mint a többinek és olcsó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!