Szerintetek melyik a legegészségesebb, finomabb tej?
Nekem az orvosom mindig azt mondja, hogy kerüljem a tejet és tejtermékeket, mert nem egészségesek, de ha azt kell mondani, hogy melyik a legfinomabb, akkor a házi tej.
Kifejtenéd? Fujj Kalcium? Fehérje? Vagy arra gondolsz, amivel ma már "szennyezik" a tejeket.
Mert ennyi erővel ne egyél almát. Azt se úgy termesztik már, mint 100 évvel ezelőtt.
"Nekem az orvosom mindig azt mondja, hogy kerüljem a tejet és tejtermékeket, mert nem egészségesek, de ha azt kell mondani, hogy melyik a legfinomabb, akkor a házi tej."
Ez nagyon komoly. Megkérdezném azt az orvost, hogy vajon miért tejjel táplálja minden egyes emlős élőlény a kölykét, ha annyira egészségtelen? Amit a természet alkotott az mindig tökéletesebb az emberi okoskodásnál, aminek általában vagy mellényúlás vagy tragédia a vége. Egyébként a kecsketej nagyon egészséges, de én nyers tehéntejet iszom. Forralatlanul. Isteni.
70 éve mindennap iszom egy liter házitejet.Egészséges vagyok, több,mint 20 éve nem voltam orvosnál.A családom minden tagja rendszeres tejivó,ha nincs házitej,akkor 2.8 %-os vagy a 3.5 %-os kezeletlen bolti tejet isszuk.
A dédunokám 8 hónapos,2 hónapos kora óta kapja a tejet:egészséges,jól fejlett kisbaba.
Nem tudom,kinek az érdeke,hogy a tejet egészségtelennek hirdesse.Lehet,hogy a tápszergyártóknak ?
Minden kutatást valaki szponzorál és elvárja,hogy a kutató olyan eredményeket produkáljon,ami neki hasznos (egyetlen kutatónak sincs annyi pénze,hogy fedezni tudja a kutatásait)
Nagyon sok mindenről hallottuk már,hogy egészségtelen,néhány év múlva kiderült,hogy mégis egészséges.Okosabb a tapasztalatokra hallgatni,mint ezekre a "tudósokra"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!