A Milka csoki melyik országból származik?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 17:02
3/11 anonim válasza:
Ezen meglepödtem mert azt hittem német.
Egy svájci faszi találta fel, és egy amerikai cég gyártja (Kraft food) és németországban. szóval akkor honnan származik?
6/11 anonim válasza:
Én is azt hittem, h német. És attól még h amerikai cég gyártja nem amerikai. Szal svájci-német keverék :P
7/11 anonim válasza:
Hát ha svájci találta ki akkor onnan. Attól, hogy németbe gyártja egy amerikai cég attól még svájci.
8/11 anonim válasza:
majd megnézem a hátulján:)mostmár engem is érdekel:D
9/11 anonim válasza:
"It was created in 1901 in Austria, by Swiss chocolatier Philippe Suchard"
"Today, the chocolate is produced at a number of locations, including Lörrach (Germany), Bludenz (Austria), Belgrade (Serbia), Svoge (Bulgaria), Bratislava (Slovakia), Braşov (Romania), Paraná (Brazil), Jankowice (Poland) and Trostyanets (Ukraine), and most recently the United Kingdom."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!