Mi volt a kedvenc menzás uzsonnád?
Vajas-mézes kenyér, és nekem is a reszelt répás kenyér. Itthon is szoktam úgy enni, hogy margarinos kenyérre reszelek répát. Imádom.
:)
Hát az már nem ma volt. :-)
Oviban a tejfölt szerettem puha kiflivel, suliban pedig a lilahagymás zsíros kenyeret. :-)
oviban: a tavaszi szalámis kenyeret szerettem, meg azt a szalámit ami ilyen kis átmérőjű volt, és ízben kissé a májkrémre hasonlított, színre kissé sárgás volt. Ebből 2-t tettek egy kenyérre. Ha valaki ráismer megírhatná a nevét, mert azt nem tudom. meg a kópé szalámisat is szerettem. karamell és a finom habos meleg tej, nyami :)
utáltam: vajas-mézes, kolbászos-vajas, májkrémes, zsíros,töpörtyűs kenyeret. De megettem mert muszáj volt.
menza kedvencek: piskóta-csokiöntet, makaróni, tejbegríz, túrós tészta, zöldborsó főzi, finom főzi, frankfurti leves,gyümi leves, vasi pecsenye, hús meggyszósszal krumplival, húsgombóc pariszósz, rántott hús rizi-bizi
utált menzás cucc: lebbencs leves és a többi átlátszó- ízetlen leves, tök főzi (és az undorító pörkölt feltét beleöntve), mákos tészta,grízes tészta,töltött hús (inkább a töltelék volt rossz), paris káposzta, kelkáposzta főzi..stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!