Miért nem lehet mindenhol kapni?
Figyelt kérdés
OXXO enrgia italt miért neme lehet mindenhol kapni? én nem igazán ihatok koffeint és azért meg hát szerintem mindenki csak az íze miatt issza ahogy én is2014. okt. 31. 08:31
1/2 anonim válasza:
Még annyira talán nem elterjedt, érdemes bevásárolni belőle, ott aholárulják, vagy kimondottan egy helre járni, de tudom bosszantó, amikor keresel egy terméket és nem találod, én is vagyok így egy két megszeretett márkájú édességgel, rágcsálóval.
2/2 anonim válasza:
Én általában a legtöbb nagy boltokban mindig látok! Tesco, Spar, Interspar, CBA, Coop, Metro. De most már sok energiaitalban nincs se koffein, se taurin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!