A rágó belsejű nyalókákban lévő rágót ki rágja össze?
Figyelt kérdés
Mindig is kíváncsi voltam rá.2014. okt. 24. 14:19
1/10 anonim válasza:
Őőő, annak nem pont az a lényege?
4/10 anonim válasza:
a töltött húsból a tölteléket ki szokta megenni?
5/10 anonim válasza:
Én elszopogatom addig, amíg vékony lesz a cukor aztán még ropogósan kezdem összerágni az egészet. Néha ráharapok a pálcikára is, és akkor kiráz a hideg :D Kb. olyan borzasztó a műanyagra harapni, mint a fából készült jégkrém-pálcikákra. Brr...
6/10 anonim válasza:
Nem az a kérdés hogy ti összerágjátok e, hanem ami benne van rágó azt ki rágta már meg :D mert olyan mintha már meg lenne rágva :)
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves 6.! Csak te értetted meg a kérdésemet . Nem értem, hogy lehet ezt félreérteni. Mi ebben ennyire bonyolult ?
2014. okt. 25. 08:58
8/10 anonim válasza:
Az, hogy buta vagy, és nem tudsz pontosan fogalmazni. "Ki rágja össze, mielőtt belekerülne a nyalókába?" Így lett volna pontos. Mit nem lehet ezen megérteni? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!