Lehet valahol a neten rendelni viszonylag olcsó ételfesték pasztát vagy port?
Figyelt kérdés
A folyékony nem jó! Amit találtam, az vagy iszonyú drága, vagy a szállítás csillagászati. Egy helyen találtam még port, de az elsődleges a paszta lenne, a por csak a "menekülő útvonal".2008. aug. 11. 21:19
1/4 anonim válasza:
Én sajtkészítéshez vettem pasztát. Egész véletlenül mentem be egy cukrászüzembe, és adtak. Keresk. forgalomban csak Gyálon tudok.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Itt a környéken én nem tudok olyan helyet, ahol adnának, ezért akarok a neten rendelni. Ha valaki tud ilyen oldalt, kérem, írjon!
2008. aug. 12. 09:16
3/4 anonim válasza:
www.soregi.hu-n találsz szilárd ételfestékeket, a szállítást nem tudom mennyi..
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a kérdés már aktualitását vesztette.
(Egyébként a Söregitől vettem ételfestéket és nagyon jó, csak a szállítás iszonyú drága!)
2008. szept. 30. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!