A danette puding miért olyan folyékony?
Figyelt kérdés
AMikor én csinálok porbol, mindig "szilárd" lesz. Házilag megoldható hogy folyékony legyen?2010. jan. 23. 16:59
1/4 anonim válasza:
Persze, ne kavargasd addig amíg sűrű lesz, előbb leveszed a tűzről. Jóval előbb.
2/4 anonim válasza:
Tobb tejet tegyel bele, mint amennyit irnak.
3/4 anonim válasza:
Vagy tényleg, lehet ha több tejet teszel bele akkor alapból nem tud annyira besűrűsödni. 2. válaszolónak lesz szerintem igaza.
4/4 anonim válasza:
a házilag készített is lehet ugyan olyan folyékony, egyszerűen csak hamar le kell zárni amikor épp csak kezd krémesedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!