Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mibe tegyem az ajándék sütiket...

Mibe tegyem az ajándék sütiket? Vendégségbe megyünk de műanyag dobozba nem akarom mert, mindig elfelejtik vissza adni. Ti mibe szoktátok?

Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Boltból szoktam kérni kartondobozt és abba. A tortákat banános papír ládába, az apró süteményt meg bármilyenbe. Nálunk van Spar, eddig mindig kaptam dobozt, ha kértem.
2014. szept. 24. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Szoktam venni eldobhato muanyag dobozt tetovel egyutt. 15-30 ft-ba kerul, tobbfele meretben van.
2014. szept. 24. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyáron sok fagyit ettünk, azoknak a műanyag dobozait kimostam és eltettem, ilyenekbe jó csomagolni sütiket, de eldobható műanyag- papír-, vagy fém tálcákat is kapni, ezekbe is lehet csomagolni.
2014. szept. 25. 08:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Kerek vagy szögletes papírtálcára teszem, egy nagy celofánba összefogom és egy színes kötözővel összekötöm.

Praktikus és mutatós is ajándék sütinek.

2014. szept. 25. 10:18
 5/9 anonim ***** válasza:
De ha bemész bármelyik cukrászda pár szász ft adnak sütis papír dobozt.
2014. szept. 25. 10:28
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2014. szept. 25. 10:36
 7/9 A kérdező kommentje:
ilyen műanyag dobozokat melyik üzletben árulnak? Tescoban van?
2014. szept. 25. 10:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem cukrászdákban lehet venni. Tescoban nem láttam.
2014. szept. 25. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Én papírboltban szoktam venni, de láttam már műanyagos nagyáruházban is, vagy 100-as boltban.
2014. szept. 25. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!