Mibe tegyem az ajándék sütiket? Vendégségbe megyünk de műanyag dobozba nem akarom mert, mindig elfelejtik vissza adni. Ti mibe szoktátok?
Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 21:51
1/9 anonim válasza:
Boltból szoktam kérni kartondobozt és abba. A tortákat banános papír ládába, az apró süteményt meg bármilyenbe. Nálunk van Spar, eddig mindig kaptam dobozt, ha kértem.
2/9 anonim válasza:
Szoktam venni eldobhato muanyag dobozt tetovel egyutt. 15-30 ft-ba kerul, tobbfele meretben van.
3/9 anonim válasza:
Nyáron sok fagyit ettünk, azoknak a műanyag dobozait kimostam és eltettem, ilyenekbe jó csomagolni sütiket, de eldobható műanyag- papír-, vagy fém tálcákat is kapni, ezekbe is lehet csomagolni.
4/9 anonim válasza:
Kerek vagy szögletes papírtálcára teszem, egy nagy celofánba összefogom és egy színes kötözővel összekötöm.
Praktikus és mutatós is ajándék sütinek.
5/9 anonim válasza:
De ha bemész bármelyik cukrászda pár szász ft adnak sütis papír dobozt.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2014. szept. 25. 10:36
7/9 A kérdező kommentje:
ilyen műanyag dobozokat melyik üzletben árulnak? Tescoban van?
2014. szept. 25. 10:43
8/9 anonim válasza:
Szerintem cukrászdákban lehet venni. Tescoban nem láttam.
9/9 anonim válasza:
Én papírboltban szoktam venni, de láttam már műanyagos nagyáruházban is, vagy 100-as boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!