Gulyàslevest, ami szombaton foztem, le lehet még fagyasztani?
Persze, lefagyaszthatod akár fél év múlva is, meg fog fagyni. Más kérdés, hogy nem romlott-e már meg...
Nézd, ha szombaton főzted, és azóta hűtőben tároltad, akkor valószínűleg még jó, de ma-holnap az utolsó nap, hogy nem romlott... A holnap már rizikós, azutánra meg tuti megsavanyodik... meg kell kóstolni, érezni fogod ha nem jó.
Ha nokedli van benne, akkor ráadásul gyorsabban romlik.
Viszont ezt már edd meg és ne nagyon fagyaszd le...
Szombat, Vasárnap, Hétfő, Kedd Szerda.
Akárhogy is számolom, ez 5 nap, és még nem számoltam bele a kiolvasztást, ami már a 6. nap. Szóval szerintem ne.
Szerintem sem, mert, ha kiolvasztod, akkor ér majd meglepetés, hogy enyhén pezseg és savanykás.
Tényleg sok idő telt el szombat óta, vagyis már alkalmatlan lefagyasztásra.Tapasztalat... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!