Melyik a kedvenc édességed? =)
Tiramisu, meg az ilyen sütik, kivéve a csokitorta, meg amiben csokikrém van.. az a tipikus csokikrém... Atl ki vagyok :(
Csokiiiii mindenfajta, legjobban a fehér.
Nutella, bodzás cukorka.
Na igen, Tiramisu. A lényeg, hogy legyen elég légies szerkezetű a mascarpone krém. És francia krémes. Hűű, de imádom, de nem azt, ami ércsokiból van, meg valami hitvány krémből. Az igazit. :) És feketeerdő-torta.
Csoki minden mennyiségben, istenem, az az élmény semmivel sem ér fel, mikor bekapsz egy kocka Milkát, és lágyan szétolvad a szádban, mmm, és mm, nyamm. :D Akkor itt megemlítem a Kinder Maxi Kinget és a Kinder Tojást is. :)
Palacsinta, szigorúan nutellával, jó sok gyümölccsel, tejszínhabbal...
Mákos tészta, gyerekkori élmény miatt. :) Hah. Mikor beleragad a fogadba...:D
Túrórudi minden mennyiségben, éljen Magyarország. ;)
És persze fagyi. Kizárólag FINOM fagyi. Bailey's-es, kekszes, vaníliás, csokis, ha már nem bírsz ennyi édeset, becsúszhat egy citromos is. :D
És igen. Édességmániás vagyok. :)
Dán keksz nálam is ott van, ő a kekszek királynője.
Szeretem a gundel palit, feketeerdő tortát, az eszterházyt, és a baklavát is. zserbót de csak a belsejét,az étcsoki miatt nem eszem meg a tetejét.
tejbegríz de kakaó nélkül, piskóta csokiöntettel (az ovisat). Fagyasztott sütik közül a körtés-csokis, Auchanba lehetett kapni, de már egy ideje nem látom sajna de valami isteni volt, jobb mint 1 orgazmus. :)
Csokiból a ribizlis Tibi a No.1, én utálom a Milkákat mert nem tetszik az utóízük.
Régen a mekiben voltak marcipános desszertek, abból az öntetből 10 l-t is meg tudnék enni, kár hogy már nem árulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!