Ilyenkor már nem lehet savanyúságnak eltenni?
Figyelt kérdés
Van néhány dinnyém a kiskertben, ami már jóval nagyobb, mint amit el lehetne tenni savanyúságnak, viszont még nem közelíti meg a normális görögdinnye méretet.
(egy átlagos grapefruit méretével egyenlőek kb.)
Egyet felvágtam, és a belseje már kicsit halvány piros, tehát nem az az igazi nyers zöldség, mint pl. egy zöld paradicsom.
Ilyenkor ha kisebb darabokra vágom, akkor még csinálhatok belőle savanyút, vagy ez már ehhez túl érett?
2014. szept. 4. 18:08
1/1 anonim válasza:
Szia!
Azt még nyugodtan elteheted csak darabold össze 4 felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!