Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Baj ha sok teát iszom?

Baj ha sok teát iszom?

Figyelt kérdés
Kevés cukorral szoktam, de az is nádcukor. Pickwick citrom vagy más gyümölcs ízűt szoktam. Néha gyógyteát, de azt cukor nélkül. Frissen csavart citromlével iszom. Általában olyan 3.5 l a napi folyadék bevitelem vízzel együtt. 17/L
2014. aug. 21. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha fekete tea, csak gyümölcs ízesítésű (tehát nem igazi gyümölcstea), akkor a sok koffein ártalmas lehet. Még mindig jobb, mintha ugyanennyi kólát innál.
2014. aug. 21. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tea jó. "de az is nádcukor" tökmindegy cukor mint cukor
2014. aug. 21. 11:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem minden nap iszom. Csak az utóbbi 2 napban ittam 5-6 pohárral. De szerintem még mindig jobb mintha kólát vedelnék. Amúgy is csak vizet és teát iszom.
2014. aug. 21. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem baj! Én is sok teát iszom!
2014. aug. 21. 14:14
 5/5 anonim válasza:
Próbáld meg a cukrot teljesen kivenni. Első pár alkalommal nehéz lesz. Napról napra kevesebbet tegyél. Nekem két hét után már rosszul esett a cukrozott tea
2015. szept. 7. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!