Ki mit enne most a legszívesebben?
Figyelt kérdés
Lehet több is :)2010. jan. 11. 16:03
21/49 anonim válasza:
Most ettem kínai szezámos csirkét, krumplival. De azért jöhetne egy kis csokii :)
22/49 anonim válasza:
Jajjj.. Hát, mimást, mint CSOKIIIIT (L) Imádom, éjjel-nappal enni tudnám, teljesen csokifüggő vok :D
23/49 anonim válasza:
Mákos gubát, pizzás csigát, sajtos pizzát
24/49 anonim válasza:
Húúú én most mindent. Sült húst, halat, spagettit, hamburgert, pizzát, garnélarákot mindegy csak hús legyen vagy legalább sós legyen. Bár, ennék muffint vagy vagy valami krémes csodát.
25/49 anonim válasza:
zserbót, mézes sütit - csakhogy érezzem egy kicsit, hogy "karácsony van" még mindig :)
26/49 anonim válasza:
Paprikás chipset tejföllel. De nem ehetek, fogyózok.
27/49 anonim válasza:
Lasagne-t (L) Abból bármikor tudnék enni töménytelen mennyiséget! :D Megyek is le melegíteni, ma anyu azt csinált.. :D
28/49 anonim válasza:
Mekis sajtburgert :D Hmmmmmm nyami
29/49 anonim válasza:
hmm..
Én egy fokhagymás-tejfölös-sajtos lángost vaagy egy finom házi gyrost pitában... vagy egy kis mézes-mustáros csirkemellet.. jajj befejezem, inkább nem kínzom magam:D
30/49 anonim válasza:
kentucky csirkeszárnyat,fasírtot :D hmm éhes lettem a válaszok láttán.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!