Melyik ebédházhozszállításos cég a legjobb? Ár értékarányban is?
Elég szubjektív.
Én a Teletáltól rendeltem pár évig. Elég finom, házias volt az étel, megfelelő adaggal :)
Esetleg ha otthon vagy és bírod és a közelben ha van főzelékfaló, lehet a kisebbikkel elsétálhattok arra, ebédet venni.
Volt egy rendelos korszakom, akkor vegigmentem szinte az osszesen, mert egyikkel sem voltam teljesen elegedett:
Cityfood es Interfood: Szerintem egy ceg, az etel kiszerelese/csomagolasa/etlap/es maga az etel is detto ugyanaz, csak a nev kulonbozik. A futar pontos, rugalmas, idoben jott, a teljes adag nekem sok volt/a zona keves, az etelek frissek, de nem tul finomak, es nagyon monoton az etlap. Olcso.
Gastroyal: kicsi adag/rossz csomagolas/ar-ertek szornyu. Futarral nem volt.
Teletal: Brutal adag, hagyomanyos etelek, menza izvilag, de magasan minosegibb a tobbinel igy is. A futar percre pontos, a csomagolas visszazarhato. Olcso is.
Vegafood: ellenorzott alapanyagok, kicsi adagok, kozepes ar. Izlett nekem, szerettem, de a csomagolas szornyu.Valtozatos.
Egeszsegkonyha:Mint a vegafood, csak husetel is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!