A mézről : hízlal, fogyaszt? Már annyi minden félet olvastam, nem tudom mi is az igaz.
Ha van megbízható helyről valódi mézed,nyugodtan fogyaszd kis mennyiségben és nem mindennap.
Egyébként én azért nem fogyasztom,mert nincs megbízható forrásom beszerezni.A fogyasztóvédelem -elmondása szerint-évente ellenőrzi a minőséget,tehát ellenőrzés után agyba-főbe hamisíthatják,s ez köztudott.Inkább használok Meru kókuszcukrot.
koszonom szepen mindenkinek.
Csak azert gonodltam hogy fogyaszt, mert sok helyen olvastam a neten, de igy mar biztos hogy nem szabad mindent elhinni ami a neten kering. :)
pl. "Vannak, akik jóindulatúan óvnak a mézfogyasztástól, mert „nagyon hizlal”. Nos, az igazság ezen a területen a következő:
A méz gyümölcscukrából nem lesz zsír, mert a májban glikogénként raktározódik el.
A méz szőlőcukrából nem lesz zsír, mert rövidesen elég az izmokban.
A mézfogyasztás aktívabb életvitelre serkent, ami az elhízás ellen hat.
Egyes mézfajták (mentaméz, káposztaméz) vízhajtó hatásúak, súlycsökkenést idéznek elő. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!