Általában 10 tojást szoktam vacsorázni. Anyám azt mondja hogy őrült vagyok, ennyit nem szabad, meg már mondták sokkal kövérebb emberek is hogy 5el jól laknak. Komolyan ilyen aggasztó lenne ez a 10darab?
Figyelt kérdés
Ti mennyit birtok megenni?(amúgy úgy szoktam sütni mint a tükörtojást de kiszúrom a sárgáját,nem tudom ennek mi a neve)2014. júl. 15. 02:47
21/23 anonim válasza:
nekem 1000-1500 a reggelim,13-as vagyok.
igaz,hogy a nap hatralevo reszeben mar tul sokat nem eszem: 50-500 ft /minden benne van,tea,kave,szoda is az osszegekben./
22/23 anonim válasza:
Ez túl sok, főleg estére, mert azt már az ember nem tudja ledolgozni. Azt mondják, hogy zsírszegényen kell este enni. szerintem változtass rajta. Még reggelire is sok! Fokozatosan csökkentsd a tojások számát, így sikerülni fog! ;)
23/23 anonim válasza:
Uristen.... Koleszterined az egekben lehet... En is tojasois voltam naon... Napi min 2-3tojas de a koleszterinem az egekbe ment.. Mostmar heti 3-4-5 db eleg is.. Probalj leszokni rola...... Szep fokozatosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!