Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Általában 10 tojást szoktam...

Általában 10 tojást szoktam vacsorázni. Anyám azt mondja hogy őrült vagyok, ennyit nem szabad, meg már mondták sokkal kövérebb emberek is hogy 5el jól laknak. Komolyan ilyen aggasztó lenne ez a 10darab?

Figyelt kérdés
Ti mennyit birtok megenni?(amúgy úgy szoktam sütni mint a tükörtojást de kiszúrom a sárgáját,nem tudom ennek mi a neve)
2014. júl. 15. 02:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

nekem 1000-1500 a reggelim,13-as vagyok.

igaz,hogy a nap hatralevo reszeben mar tul sokat nem eszem: 50-500 ft /minden benne van,tea,kave,szoda is az osszegekben./

2014. júl. 16. 12:15
 22/23 anonim válasza:
Ez túl sok, főleg estére, mert azt már az ember nem tudja ledolgozni. Azt mondják, hogy zsírszegényen kell este enni. szerintem változtass rajta. Még reggelire is sok! Fokozatosan csökkentsd a tojások számát, így sikerülni fog! ;)
2014. júl. 18. 21:06
 23/23 anonim ***** válasza:
41%
Uristen.... Koleszterined az egekben lehet... En is tojasois voltam naon... Napi min 2-3tojas de a koleszterinem az egekbe ment.. Mostmar heti 3-4-5 db eleg is.. Probalj leszokni rola...... Szep fokozatosan
2014. júl. 19. 02:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!