Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lenne szíves valaki hozni...

Lenne szíves valaki hozni nekem Daim csokit külföldről Szegedre (vagy Szeged környékére)?

Figyelt kérdés
A barátommal most lesz az első évfordulónk és a Daim a kedvence. Sajnos én nem megyek a közeljövőben külföldre és egy ismerősöm sem. Ha valaki tudna nekem szerezni egy csomaggal, azt nagyon megköszönném. Természetesen kifizetném. Lehetőleg olyan írjon, aki Szegedre jön, vagy érinti az út során. Nagyon hálás lennék. Tudom, hogy ez picit fura, hogy ide írom ki, de jobb ötletem nincs. Július 27-ig kéne beszereznem. Daim bármilyen nagyobb boltban (pl. tesco) kapható. Lehetőleg ilyen csomagban: [link]

2014. júl. 9. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem kell ehhez külföldre menni, az Ikeában is van Pesten
2014. júl. 9. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még az ikeába se kell menni. Müllerben is szokott lenni, Hódmezővásárhelyen van legközelebb.
2014. júl. 9. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:

British Store webshopból lehet venni ilyen csokikat! Házhoz is szállítják!

[link]

Most éppen csak ezt az egy csokit találtam ami Daim-os. De szokott náluk lenni többféle Daim-os csoki. Többször kell nézegetni, de lehet írni is nekik, hátha gyorsan tudnak hozni.

Van Milka csokiban is Daim-os, az is nagyon finom! Kedvencem! :)

[link]

2014. júl. 9. 14:20
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!:)
2014. júl. 9. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!