Melyik a legerősebb rágógumi?
Figyelt kérdés
Héten vettem már orbitból 2 fajtát meg wrigleyst, de mindkettő mint ha gyerekrágó lett volna :D olyasmit keresek amitől úgy érzi az ember első rágás után mint ha le akarna olvadni a feje.
Köszi :D
2014. jún. 26. 01:04
1/4 anonim válasza:
Altoids es a Black black a legerosseb amit en ismerek.Nem tudom hogy magyarorszagon aruljak-e mert itt se lehet mindenhol megtalalni.Ami a jobban elterjedt marka az Wrigley's Airwave,Orbit meg a Strident,de ezek nem annyira erossek mint a masik ketto.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a Black mint Airwaves elég erős. Eddig ez volt a legerősebb mentolos rágó, amivel találkoztam.
De ha olyan igazán fejleolvadós élményre vágysz...próbálj beszerezni Amerikából Big Red rágót(azért onnan, mert amit itthon lehet vásárolni, sajnos elég gyengus).
3/4 anonim válasza:
A black airwaves nulla, 14 éves lány vagyok és meg sem éreztem, mondjuk a barátaim igen, szóval lehet van valami hatás, de én ugyanazt érzem nála, mint valami gyerekrágónál :)
4/4 anonim válasza:
Airwaves extreme(szerintem) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!