étkezési Erzsébet utalvánnyal mit vehetek?
induljunk ki abból, ami a szabály
csakis élelmiszert vehetsz rajta, azon belül is alapvetőeket, tehát például kávét és szeszes italt NEM, kozmetikumokat meg pláne nem
biztos lesznek, akik vettek már mást is rajta, de ez csupán azért van, mert az elfogadóhely nem tartja be a szabályokat, mert senki sem számoltatja el őket ott helyben
téged érdekelnek a szabályok? szerintem nem :(
Tesco-t, Spart-t nem tudom, én madarasban dolgozom.
Mi csak élelmiszerre fogadhatjuk el, készárura, vagy félkészre (tehát a nyers húsra is), üdítőkre, viszont alkoholra nem. Ami nem élelmiszer, arra sem.
Nálunk (és ha jól tudom a tecsónál is) úgy működik, hogy a kasszagép számolja, hogy mennyi az az összeg, amit Bözskében lehet fizetni, annál többet be sem lehet ütni. A pénztáros meg nem fog variálni, hogy a maradékot kp-ba vagy más utalványba üsse, mert ha eltérése van, akkor meg ejnyebejnyézik :) (nyilván, ha 5-10 forint a diferencia, akkor lehet, hogy beüti neked, de többet biztos nem vállal be)
köszi :)
olvastam olyat is, hogy valakinek elfogadták a macskakaját is, bébikaját is, valakinek meg nem, mert nem ők eszik meg :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!